HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Без прочистване няма лечение! Уникалната методика премахва камъни в жлъчката и черния дроб само за ден

Прочистването на черния дроб е много важен процес. Трудно е да се повярва, но след това ще се подобри не само храносмилането ви, но ще изчезне болката в раменете, плешките, гърба, както и алергиите. 

Този метод на Хулда Кларк ще ви помогне да  изчистите всичко от черния дроб само за 24 часа . Процедурата трябва да се извършва два пъти годишно. Техниката на лекаря не може да се нарече идеална, но си струва да я знаете.
За почистване на черния дроб изберете ден като събота. Не приемайте никакви лекарства и витамини този ден. За закуска изяжте нещо постно. И след това започвайте!

Лекарството за камъни в жлъчката и черния дроб

СЪСТАВКИ:

4 ч. л. английска сол

1/2 ч. л. зехтин

1 голям грейпфрут

ПРИЛОЖЕНИЕ:

14:00
Не яжте или пийте нищо след 14 часа, тъй като това може да доведе до неблагоприятни последици по-късно. Разтворете 4 ч. л. английска сол в 3 чаши вода и налейте сместа в стъклена бутилка. Сложете я в хладилника, за да се охлади течността.

18:00
Изпийте първата част – 1/4 чаша английска сол. По желание можете да поемете няколко глътки вода, след като изпиете разтвора или да изплакнете устата си.

20:00
Отново изпийте една четвърт чаша от разтвора. Пийте течността в точно определеното време.

21:45
Налейте 1/2 чаша зехтин в сок от грейпфрут, изцеден предварително. Плътно покрийте съда с капак и разклатете добре, докато сместа стане водниста. Преди да я изпиете, отидете до тоалетната.

22:00
Изпийте получената преди това напитка. Вземете валериан, ако страдате от безсъние, заедно с първите глътки. Ако да я пиете ви е трудно, направете го с помощта на сламка. Изпийте сока в рамките на 5-10 минути. След това просто си легнете. Легнете по гръб с глава, високо вдигната. Лежете така в продължение на 20 минути.

На следващата сутрин
Изпийте 1/4 чаша от водата с английска сол. Само не го пийте преди шест часа сутринта.

2 часа по-късно
Изпийте последната част на английската сол.

Два часа по-късно
Започнете закуската си със сок. Половин час по-късно изяжте ябълка. Един час по-късно можете да ядете нормална храна, но не тежка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *