HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Столът се клати! Полицейски шеф в Югозапада заплашен с уволнение, премиерът бесен

„Областните дирекции на МВР с по-слаби резултати – Перник, Хасково, Пловдив, Пазарджик, Русе, трябва да дадат обяснение за оставащите по-високи нива на контрабанда”, каза премиерът Бойко Борисов по повод нови резултати, според които нелегалните цигари в страната намаляват.

Той даде едномесечен срок на тези дирекции да подобрят работата си, като заяви, че в противен случай ще последват уволнения.

„Със задоволство отчитаме резултати, които сочат за спад на контрабандните цигари в страната”, заяви Борисов на работна среща.

„Една от причините да ни искат оставките – и едните, и другите, е тази – борбата с контрабандата. Иначе 3,7 млрд. лв. отиват в контрабандистите”, допълни Борисов. „Усилията ни дават резултати и мога да гарантирам, че правителството в това отношение ще бъде неотстъпчиво. И крачка назад няма да направим”, каза още той.

„Затова ни искат оставката, защото това е възможност наново да правят тези работи. Тези, които ни искат оставката, да кажат защо не са събирали тези приходи преди”, каза още премиерът.

По повод организирания протест от БСП той каза, че там видял само депутати и общински съветници от партията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *