„Бела” без десен бек в Ихтиман, капитанът Вл. Кабранов под въпрос

„Очаквам да сме победителите в неделя. Няма да е лесно, „Беласица“ е доказано силен отбор, след като записа само един неуспех досега, но футболните качества на момчета, с които разполагам, ми дават увереност, че сме в състояние да нанесем втората загуба на петричани“, заяви вчера старши треньорът на „Ботев“ /Ихт/ Валери Свиленов. През кампанията младият играещ наставник на ихтиманци стегна здраво четата си и след поредица успешни игри зелените са в челото на класирането. Свиленов няма контузени и наказани в състава си и ще хвърли срещу комитите най-доброто, с което разполага.

Преди година домакините предложиха безпардонна футболна корида с много нервни сблъсъци, заплахи към гостуващата резервна скамейка и два поделени червени картона, но отстъпиха с 2:3. В пролетния реванш „Бела“ излежаваше наказанието си лишаване от домакинство на стадиона в Крупник, където двата тима завършиха наравно 1:1.

„Нищо освен победата не е в главите ни. Иска ми се да повторим добрата игра от първото полувреме с етрополци и да си разменим местата в таблицата с утрешния съперник“, пожела си петричкият предводител Николай Димитров. По различни причини Джаич няма да използва двама от досегашните кандидати за титулярно място в зоната на десния бек. Иван Танчев вече не е част от тима заради бойкота, който спретна срещу „Чавдар“, а Александър Смилков е наказан за натрупани 5 жълти картони. До последно не е ясно дали капитанът Владимир Кабранов ще вземе участие в сблъсъка заради травмата в глезена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *