ЧЕРНА ВЕСТ 19-г. студент от Сандански почина в квартирата си в София

19-годишният санданчанин Петър Терзиев, който е студент в Лесотехническия университет в София, почина внезапно след нелепо падане. Преди да издъхне, Петър е казал на брата си близнак Криси, че много му е лошо, след това се свлякъл на пода и издъхнал. Това е разказал братът близнак на почернените си родители Сашо и Ели Терзиеви.

На 5 октомври около 21.00 ч. Петър и брат му близнак се приготвяли да ходят на дискотека с приятели. Петър влязъл в банята, за да се изкъпе, само след минути излязъл по боксерки и потник, свлякъл се на пода и издъхнал пред очите на брат си. Дежурен екип на Спешна помощ е пристигнал на мястото, но само е констатирал часа на смъртта.

П. Терзиев е завършил с отличие Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев” в Сандански тази година, випуск 2016 година. Приет е студент с брат си близнак Криси. Майката е фризьорка по професия, бащата е строител. Коренът на фамилията е от с. Ласкарево, община Сандански.

Роднини, приятели и съученици се стекоха да се сбогуват с Петър. Погребението бе в петък след обяд. Траурната колона от автомобили бе около три километра…

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *