HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кошмарът на един санданчанин: Подозира намеса на секта за изчезването на 8-г. му деца

Баща търси изчезналите си деца. Емил Милев от Сандански не е виждал близнаците си повече от две години. Ивен и Християн са на 8 години и са обявени за издирване от Интерпол, след като майка им ги извежда зад граница без знанието на Емил. Репортери тръгнаха по следите на тази заплетена история, в която са замесени и съмнения за намесата на секта, съобщава Нова телевизия. Преди години Емил се развежда с майката на децата си. По думите му, по нейно настояване. Родителските права са присъдени на нея, но той има право да ги вижда и взима при себе си. Това обаче така и не се случва.

След изчезването на децата семейството на Емил сезира всички институции. Знае се само, че майката и децата последно са пътували за Барселона. Тя ги извела с пълномощно, което бащата твърди, че е манипулирано.

На адреса на семейството на майката Антоанета в Ямбол няма никого. Съседи потвърдиха, че децата са живели там преди години.

Бащата Емил Милев е завел дело за промяна на родителските права в Районния съд в Ямбол. Следващото заседание е на  24-ти октомври.

Опасенията на семейството са, че в изчезването на децата е замесена секта от Ямбол, в която членува и майката на децата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *