HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Астроложка казала кога да се венчаят Мая Манолова и Ангел Найденов

5 години след годежа си Мая Манолова успя да каже “да” на половинката си Ангел Найденов. Двамата се венчаха на 2 октомври в столицата и зарадваха близки и приятели. Омбудсманът и бившият министър на отбраната от кабинета “Орешарски” Ангел Найденов планират сватбата си отдавна, но заради неотложни ангажименти все не им оставаше време да минат под венчилото. Накрая обаче двамата си казаха “да” на специално избрана дата. И то не от тях, а от известна астроложка, съобщава „Стандарт”.
 
Мая Манолова винаги е съобразявала важните в живота си събития с нумерологията. И за сватбата изключение няма. Астроложката посочила датата 02.10.2106 г. и Мая и Ангел без колебания се венчали на посочената дата. Разбира се, близки на омбудсмана довериха, че 2 е важно число за младото семейство, без да разкриват конкретния повод. И допълниха, че откакто я познават, в живота на Мая Манолова има три важни неща.
 
Всеки божи ден тя ходи на църква да запали свещ и всеки ден ходи на фризьор. Третото е, че винаги досега за важните неща в живота си се е доверявала на нумеролог.
Приятели на двойката разказаха, че Мая и Ангел са изключително щастливи от сватбата, която иначе отлагали поне два пъти досега. Първият път венчавката се забавила заради обещанието на Мая първо да даде път на дъщеря си. През юли омбудсманът я омъжи в родния Кюстендил. След това Ангел и Мая пък се съобразили и с дъщерята на Найденов Десислава, която в края на август роди близнаци – Адриан и Кристиан. Едва след щастливите събития в живота на децата си Ангел и Мая най-сетне се решили да се венчаят и те.
 
“Двамата бяха категорични, че церемонията ще е скромна и ще почерпят само най-близките си и че няма да превръщат събитието в светски панаир”, коментираха приятели на семейството. Затова и съобщили датата само на най-близките си, както и на кумовете им – Весела Лечева и половинката Сотир Ушев. Двамата са близки приятели на Ангел Найденов, тъй като от години играят заедно тенис на кортовете на МВР в Борисовата градина.
 
Мая Манолова и Ангел Найденов обаче още в деня на сватбата си отложиха медения си месец, заради служебни ангажименти и на двамата. И рано в понеделник сутринта бяха в кабинетите си. В сградата на омбудсмана обаче имаше изненада за Манолова. Колегите й я очакваха с честитки за радостното събитие. Манолова пък им благодари от сърце и ги почерпи за сватбата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *