HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЗАД КУЛИСИТЕ НА „ЗЛАТЕН КЕСТЕН“! Гардовете на „ВИП Брадър” пазиха като в клетка Жана Бергендорф в Петрич, певицата и танцьорките успяха да се отскубнат само за по уиски в гримьорната

Скандалната изпълнителка Жана Бергендорф подлуди феновете си в Петрич с червена коса и секси рокля, разкриваща щедро прелестите й. Тя бе гост-изпълнител  на международния музикален фестивал „Златен кестен 2016”, който бе наблюдаван на живо въпреки лошото време от около 2000 души на централния площад “Възраждане”.

Жана пристигна с лъскав джип от столицата, плътно следвана от гардове на реалити шоуто „ВИП Брадър“. Тя беше изведена от Къщата специално за фестивала, като обяснението, дадено пред нейните съквартиранти, било, че се наложило да напусне за кратко лечение, тъй като е сериозно болна.

Жана Бергендорф се появи с две ефектни танцьорки, с които бързо се шмугнаха в гримьорната. След броени минути на вратата им почука сервитьор с три големи уискита за загрявка преди шоуто. Явно разгорещени от питиетата и от обстановката преди концерта, трите се разположиха изкусително на масичките в гримьорната и шегувайки сe помежду си, започнаха да си правят селфита.

След края на участието на петричката сцена гардовете буквално прибраха Жана Бергендорф обратно в джипа и отпрашиха за София за огорчение на феновете, които я чакаха за автографи и да се снимат с нея. Заради присъствието на изпълнителката във „ВИП Брадър“ режимът за допуск около звездата бе изключително затегнат, охранителите дори поискали от организаторите да знаят на колко метра точно се намира гримьорната от сцената, за да обезопасят периметъра и да няма теч на вътрешна информация за реалити формата, ако някой се докопа до Жана.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *