15-годишните орлета в топ 6 на елитната група, синът на Ст. Илиев-Професора със 7 гола в 7 мача

15-годишните орлета изместиха от топ 6 в елитната група столичните „Лъвчета“ с третата си победа в първенството с 4:1 на гости на „Витоша“ /Бистрица/. Опонентите им по същото време паднаха от „Левски-Раковски“ и се смъкнаха от 5-а на 7-а позиция. Срещу тигрите Костадин Илиев вкара 7-ия си гол за сезона в изиграните 7 мача. По-малкият син на емблематичния защитник на пиринци от близкото минало Стойне Илиев-Професора постави началото на обрата в края на първата част, след като преди това домакините бяха повели с попадение от съблекалните. До почивката се разписа и Християн Атанасов, а след антракта точни бяха Вергил Янев и Христо Якимов.

Другият благоевградски тим сред най-добрите 15 в тази възраст „Пирин 2001“ отново остана капо след домашното равенство 2:2 срещу съседа в таблицата преди този кръг „Септември“ /Сф/ и заедно с аутсайдера с нулев точков актив ДИТ са двете формации, които все още не са усетили вкуса на победата. Хората на Ивайло Андонов са абсолютни водачи по постигнати хиксове – 5 от 8. Класирането е в плаващ вид заради различния брой мачове на отборите.

В края на седмицата орлетата на Александър Царевски приемат връстниците си от сателитната школа на „Левски“ – „Левски Раковски“, а „Пирин 2001“ гостува на предпоследния „Елит“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *