HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Иде ли краят на войната между Преслава и Галена? Ето какво се случва (СНИМКА)

Преслава явно се опитва да намери път към сърцето на своята стара приятелка Галена. След месеци на тиха вражда между двете звезди сякаш Преси първа топи ледовете и лайква всяка публикация на Галена на личната й страница в социалната мрежа, пише “Хот Арена”. Край на дългогодишното приятелство сложи Галена. Певицата не можа да преглътне факта, че колежката й се закичи за седми път с най-желаната в чалга средите награда „Певица на годината“. Галена не уважи с присъствието си последната церемония на „Планета“ и от този миг спря да вдига телефона на Преслава.

В интервю Преси сподели, че е разочарована от поведението на Галена. “Не сме се чували след наградите. Това ми е болна тема. Това е човекът, който съм чувствала за най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е. Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от когото ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство…”.

Докато личният живот и кариерата на Галена се развиват повече от добре, при Преслава нещата са доста мрачни. От много време тя е нещастна в любовта и не може да задържи свестен мъж до себе си. Може би се чувства самотна и й липсва приятелско рамо. Дали ще успее да върне Галена в живота си, времето ще покаже.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *