HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ХОРОСКОП ЗА 10 ОКТОМВРИ

ОВЕН
В понеделник спокойствието ви обгръща в уютната си прегръдка, предразполагайки много от вас към бездействие и отпуснатост. Но днес вашият късмет е изразителен и имате добри възможности да придвижите важни делови въпроси към крайната фаза на тяхната реализация.

ТЕЛЕЦ
Телците имат много планове и също толкова много предложения, които в последно време са им направени за реализация в различни сфери – от чисто професионални до бизнес дейност. Сега сте изправени пред избор, който често парализира способността за реална преценка.

БЛИЗНАЦИ
Този понеделник е успешен ден за Близнаците и без притеснения можете да насочите активната си природа към повече от една дейност, което е начало на вашата определеност. По деловите си ангажименти действате с присъщото усърдие, постигайки положителни резултати.

РАК
Раците са доста активни в понеделник и действията ви ще имат очаквания успех, но мнозина ще прибързват и по този начин ще поставят под въпрос този успех. Особено важно е да проявите необходимото търпение в контакти с влиятелни лица или с шефовете от службата ви.

ЛЪВ
Доста успешен е понеделник за Лъвовете и преди всичко за онези от вас, които са го определили за контакти с хора по реализирането на съвместни делови задачи. Днес в това отношение ще постигнете отлични резултати. В професионалната ви дейност ще възникнат някакви проблеми.

ДЕВА
В понеделник Девите могат да осъществят активните си действия в няколко направления. Пред мнозина възниква необходимост да пътуват, но се откажете от намерението си, защото то може да се провали и едновременно с това да пропуснете възможността за друга работа.

ВЕЗНИ
Понеделник носи изобилие от настроения за Везните, преобладават светлите тонове, както и разнообразие от ангажименти, които ще характеризират заетостта на всеки от вас. Денят е успешен, носи спокойствие и задоволство от постигнатото. Вкъщи ще се притесните от едно съобщение.

СКОРПИОН
Деловият понеделник започва успешно при Скорпионите и вие без много усилие ще можете да си осигурите полезни контакти, по-добри договорни условия, служебно израстване. Затруднения се очертават при чисто финансови операции и дейност, свързана с административна инстанция. Днес ще сте в желана компанията.

СТРЕЛЕЦ
Не сте във форма в понеделник и за мнозина се очертава тежък ден. Нека бъдат внимателни онези от вас, които работят с остри инструменти и електричество. Положителни резултати очакват тези представители на знака, които ще проведат разговори с отговорни лица, който касае вашето бъдеще в професионален план. Очакванията ви са големи, ще бъдат оправдани. Постарайте се да не загубите приятелите си, като се заемете с новите си ангажименти.

КОЗИРОГ
Повишени са вашите възможности и притежавате огромен енергиен потенциал в понеделник. Повечето от Козирог ще бъдат динамични днес и ще действат в правилна посока. Сега са налице всички условия да постигнете всяко свое желание в професионалната сфера. Денят е добър откъм новини, свързани с хора, които безкрайно много обичате и уважавате.

ВОДОЛЕЙ
Забелязва се известен спад във вашия “акумулатор на силите”, но това няма да окаже никакво възпиращо въздействие относно действията, просто трябва да се ограничите в даването на съвети. За други – успешен понеделник, през който ще постигнат значително развитие на делата си. Паричните въпроси оставете за разрешаване за друг, по-благоприятен ден.

РИБИ
С повишена доза хитрост са Рибите в понеделник, можете да се надявате на успешни действия, но незабележимата граница, до която можете да хитрувате, създава опасни рискове. В службата може да се сблъскате с трудности. На успех разчитайте при разговори с приятели. Онези, които са в отпуск, да се насладят на свободното си време.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *