Овчарят милионер от Първомай с нова къща, след фиаското с проститутката се затвори в нея

Чисто нова къща си издигна известният като овчаря милионер Здравко Траянов от село Първомай. Спечелилият 1 653 366 лв. от тотото досега не се беше хвалил с никакви придобивки, но сега обясни, че вече е изградил новата си къща.
“Измазана е, обзаведена. Напълно е готова за живеене. Аз и преди това си живях в нея. Имаше да се правят довършителни работи, но това не ми пречеше. Бързо я вдигнах”, казва Здравко.
В нея той ще продължи да се крие усилено, което прави, откакто около него се разрази скандал, че е бил обран от проститутка. Той категорично отрече за това, но в същото време неговите съселяни все по-рядко могат да го видят след този инцидент.
“След като стана инцидентът с проститутката, спря да излиза редовно. Не всеки ден ходи на разходка. По-често си стои вкъщи”, разказа ни кметът на Първомай Стоян Стойчев.
Преди месец се заговори, че милионерът си поръчал жрица, която ловко го обрала. Самият той отрича да има нещо такова.
Траянов обяви пред вестника, че се чувства отлично. “Много съм добре. Къщата вече е напълно готова”, разкри беднякът милионер, който копнее за любов. Оказва се, че той неведнъж е споделял пред своите приятели от селото, че иска да си намери половинка, с която да живее. Засега обаче все удрял на камък. Точно след като удари джакпота, Траянов заяви пред “България Днес”, че си търси баба, която да го гледа.
“Още не е намерил. Не се е похвалил, че си има някой”, разясни Стойчев.
Чакайки любовта да го споходи, първото нещо, което Здравко направи след печалбата, бе да започне строежа на къщата. Той купи земя, която се намира в непосредствена близост до цеха на племенника му Андон. Близо 11 месеца след като взе над милион и половина, къщата му е напълно готова. Тя била издигната не само с помощта на парите, които му паднаха от небето, но и на негов близък приятел, който му служел и като личен шофьор. Овчарят милионер карал своя приятел Митко да го развежда из околността с мотор.
“Често се виждат с неговия авер Митко. Той вози Здравко на един стар “Симсон”. С мотора ходят до кафето”, каза кметът на село Първомай Стоян Стойчев. Той сподели, че Митко е помагал в довършителните работи по къщата на тото милионера.
“Никога не е парадирал, че е забогатял. Остана си същият човек. Не се е надул от парите. В началото говореше, че ще заминава за чужбина, но никъде не отиде. Сигурно няма и да отиде. На единственото място, което знам, че е бил, е Велинград. Там е ходил за няколко дни през лятото на почивка”, казва кметът на Първомай.
Стойчев споделя, че Здравко излизал рядко по селото. Повечето време прекарвал у дома си. “България Днес” научи, че Траянов все още не е изгладил отношенията си с бившата си съпруга, както и с двете им деца. Синът му Иван е болен от олигофрения и живее с майка си, а дъщеря му Силвия работи в София.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *