HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Откриха оръжие в 17-г. кюстендилец

Досъдебно производство е започнато в РУ Кюстендил в края на миналата седмица срещу 17-годишен младеж за незаконно притежание на огнестрелно оръжие и наркотични вещества. При осъществени процесуално-следствени действия служителите на реда са открили и иззели от дома му пистолет и 4.82 грама канабис. Уведомен е дежурен прокурор. 

33-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица с полицейска заповед за притежание на наркотични вещества. У него са открити и иззети 4.52 грама амфетамин, видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Проверката полицаите извършили в дискотека в Кюстендил. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

2 досъдебни производства са започнати в РУ Дупница в края на миналата седмица срещу притежатели на наркотични вещества. Процесуално-следствените действия са осъществени на 2 адреса в града. В жилището на 29-годишна жена са открити и иззети 3.656 грама амфетамин и 3.182 грама канабис, в жилището на 19-годишен мъж са открити 20 грама амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест, за случаите е уведомен дежурен прокурор.

575.3 грама канабис са открили и иззели бобовдолски полицаи от дома на 57- годишен мъж в с. Локвата. Процесуално-следствените действия са извършени в условия на неотложност. 57-годишния мъж е задържан за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *