HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

50 бона губи Явор Бахаров след скандала във Вип брадър

50 000 лева е сумата, която Явор Бахаров ще загуби заради скандалното си напускане от “ВИП брадър”. Актьорът си тръгна от шоуто, защото му писна да живее с Рени и Жана Бергендорф, но не успя да прецака риалити шоуто. Явор поиска да си получи парите, предвидени по договор като негов хонорар, но срещна гнева на екипа.
“Прекарах повече от 20 дни в къщата, така че трябва да ми платите”, обясни Бахаров. Ядосани от публичното огласяване на информация, от Нова са задействали клауза, с която тотално прецакват Явор.
“Продуцентите се ядосаха, защото Явор се разприказва. Винаги се е знаело, че участниците имат договори и е спазарено предварително колко време ще прекарат вътре. Знаеше се, че все пак виповете излизат и получават информация от външния свят. Бахаров е първият, който започна да говори открито за тайните договорки”, издават от екипа.
Звездата от “Стъклен дом” е напускал къщата за представления в провинцията, срещал се е с колеги и затова е знаел какво се излъчва в ефир. Според негови колеги от театъра има и друга причина братът на Захари да си тръгне предсрочно. Той отказал да се забърква в интрига с Жана Бергендорф.
“Искаха да играят влюбени, а Глория, която е бивша негова приятелка, да ревнува. Явор отказа да го замесват в този триъгълник”, казват негови близки.
За да не плати пари, “ВИП брадър” твърди, че Бахаров е принудително отстранен от предаването, а не си е тръгнал по собствено желание. Точно за този аргумент ще се хванат адвокатите на предаването и възнамеряват да не му платят дължимото от 50 000 лева. Екипът на предаването се е запънал, че Явор няма да получи нищо, защото ги е изложил.
“Толкова много го караха да участва в предаването. За този сезон им трябваше човек точно като Бахаров. Някой от арт средите, актуална звезда. Продуцентите изпълниха всичките му условия, а той ги прецака”, изясняват от екипа.

Ники Кънчев не е срещал такова поведение в къщата

В същото време Захари Бахаров е бесен от държанието на малкия си брат, научи „България Днес”. Въпреки че води предаване в същата телевизия, Захари категорично е отказал да се яви в студиото и да защити роднината си. Двамата актьори са се скарали веднага след напускането на Явор. Иво Андонов от “Под прикритие” обвинил брат си, че се излага за пари и в предаването на няколко пъти е бил много пиян, пише България днес.
Захари категорично отрече и слуха, че има какъвто и да е било шанс да участва в предаването.
“Как си представяте това да се случи? Просто няма шанс”, коментира най-добрата приятелка на Захари – актрисата Теодора Духовникова.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *