HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

УНИКАЛНА СЛУКА! 8 прасета отстреля за ден дружинката в Г. Сушица, 5 от тях на сметката на един

Не едно, а осем гудета паднаха в краката на ловците от елитната дружинка в село Горна Сушица, община Сандански, на която председател е пенсионираният полицай Димитър Ковачев. В нея ловуват още бизнесменът Пламен Малчев, управителят на общинско дружество УВЕКС инж. Тодор Гикенски и други популярни личности от общината.

С тази слука ловджиите от Горна Сушица оглавиха безапелационно негласното първенство, още на втория излет 8 отстреляни глигана са си направо върхов рекорд. Досега класацията се водеше от ловната дружинка в село Струма, чийто водач е д-р Георги Синански, председател на ОбС – Сандански.

Топстрелецът в успешния излет е бил Иван Вангелов, който отстрелял 5 от общо 8-те глигана, похвали се инж. Гикенски. Малко преди обяд групата се е оттеглила за почивка, но нито един от тях не е бил наясно колко глигана точно са отстреляли. Едва когато групата приключила и стигнали до преброяването, единодушното решение на председателя Д. Ковачев е било да се прекрати ловът и да се подели дивечът поравно.

Късметът е споходил и ловната дружинка в с. Кръстилци. Там са гръмнали 2 глигана.

Ловджиите от Цапарево, община Струмяни, са били изненадани буквално „по бели гащи“, сюрия от диви прасета минали на метри от масата за банкет, без хората да успеят въобще да реагират.

Ловците от Кресна нямаха късмет, и в двата ловни дни останаха с празни раници.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *