HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКШЪН ЗАРАДИ СКЪСАНА МРЕЖА! „Марек“ под обсада на Стадиона на мира в Перник с канонада от павета

Повече от час са стояли под обсада футболистите на „Марек“ на Стадиона на мира в Перник след равенството 1:1 с „Миньор“ в дебюта на новия треньорски тандем Цветан Видински-Светослав Георгиев. Играчите са били обстрелвани от местните фенове с павета и всевъзможни други предмети, по чудо няма тежко пострадали. Това разказаха потърпевшите след прибирането в Дупница. От клуба са категорични, че ще пожертват пари от редуцирания бюджет за задължителната такса и ще внесат жалба в зоналната футболна централа срещу вандалските изстъпления на ултрасите и срещу съдийската бригада с главен Тенчо Гошев.

Претенциите на гостите към представителите на Темида се въртят основно около непризнатия гол дълбоко в добавеното време на мача на Димитър Чечев. Според марекчани топката е влязла във вратата, но е излязла през голяма дупка в мрежата, за което предоставят като доказателство снимков материал. При последвалите протести, прераснали във физически контакт с арбитъра, червения цвят на картона видяха Радостин Джогански и Александър Близнаков. Преди това под душа отиде в 60-та мин. съотборникът им Росен Йорданов заради острата му реакция срещу отсъден фал на границата на пеналта в полза на домакините. В 65-та мин. току-що влезлият Христо Петров от „Миньоро“ също бе изгонен, а броят на декорираните в жълто състезатели на двата отбора стигна цифрата 10. Аванс на чуковете даде след четвърт час игра Веско Весков, в 30-та мин. подялбата на точките фиксира с куриозен гол Джордж Николов, който прати кълбото зад гърба на слисания Леонтиев при опит за центриране.

„МИНЬОР“: Леонтиев, Томов /80-Балев/, Митревски /37-Динов/, Василев, Вл. Гогов,  Киров, Весков /60-Петров/, Д. Гогов, Ризов, Стефанов, Павлов.

„МАРЕК“: Младенов, Нешев /65-Джогански/, Р. Йорданов, Влахов, Ал. Близнаков, Филипов, Дж. Николов, А. Николов /60-М. Георгиев/, Владимиров,  Атанасов /65-Чечев/, Чавдаров.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *