HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С този естествен лек ще преборите зъбобола веднъж завинаги!

Карамфиловото масло е много полезно при лечение на зъбобол , защото има вещество евгенол, което действа върху кръвообращението и подобрява сърдечната дейност. Прилагането му локално намалява болката и също така е мощен антиоксидант, който стимулира имунната система. Според проучване от 2006 г., това масло е толкова ефективно, колкото бензокаин, но то е много по-здравословно от него, пише “За жената”. 

Карамфилът е богат на манган, минерал, който отговаря за укрепване на зъбите и костите. Начинът, по който можете да използвате, карамфилово масло е да смесите две капки от това масло с половин супена лъжица кокосово масло.

Сместа се прилага с памучен тампон и след това върху възпалено място. Ако е необходимо, се повтаря, но не слагайте памука преди да заспите, за да не се задушите.

Можете да използвате цели семенца, просто да го поставите в непосредствена близост до болезненото място и да престоят в продължение на няколко минути. Този метод е 100% успешен и вероятно е по-добър от използването на купешко масло.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *