HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Боксов клуб „Македония“ отвори врати и в Симитли, синът на кмета сред първите на тренировки

Известният специалист от боксов клуб „Македония“ /Благоевград/ Кирил Масларски стартира провеждането на тренировки и в Симитли. Това се осъществява със съдействието от кмета на Симитли Апостол Апостолов, който предостави зала за свободно ползване, където да се провеждат боксовите занимания. Той е убеден във възможностите на опитния треньор да стимулира децата от общината да спортуват и да се развиват, защото има отлични педагогически умения. Синът на кмета – Стефан Апостолов, който е и футболен съдия, също се доверява на Масларски за поддържането на спортната си фигура и посещава залата два пъти седмично.

Кирил Масларски коментира: „Изключително благодарен съм на кмета Апостолов за съдействието и доверието, което ми гласува. Всеки, който е решил да спортува и да се поддържа физически, може да се включи, защото боксът е изключително интензивен спорт и оформя тялото, като натоварва всички мускулни групи. Аз работя както с деца от различни възрасти, така и с шампиони, които са се доказали в боксовите среди. При мен могат да се запишат и момичета, които ще обучавам с различен интензитет на тренировка. Спортът изгражда характер, затова най-важни са дисциплината и постоянството. Освен че тренирам физически моите възпитаници, аз оформям у тях силен дух“, каза Масларски.

Всяка тренировка започва със задължителна загрявка на открито, след което се продължава с боксовите занимания. Залата се намира в спортния комплекс на входа на Симитли. Оборудвана е с подходящо осветление, боксови круши и фитнес уреди – бягаща пътека и велоергометри, пригодени за загрявка през зимата. Тренировките ще се провеждат всяка сряда и събота от 18:00 часа. Кирил Масларски работи с любители и професионални спортисти, като към всеки проявява индивидуален подход. Желаещите могат да се запишат на място в посочените дни или на телефон: 0898515679.

Очаква се до края на месеца да приключи ремонтът на другата зала на БК „Македония“, в жк „Ален мак“ в Благоевград, в която се извършва пребоядисване и цялостна подмяна на подовата настилка, а най-голямата сензация ще бъде поръчковият професионален боксов ринг. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *