HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Семейна почивка се превърна в кошмар!

Семейна почивка започна кошмарно и приключи като в роман на Агата Кристи. В Ростовска област, Русия, неизвестни похитили мъртвото тяло на възрастна жена от град Липецк. Тялото й било сложено на багажник на покрива на семеен автомобил, съобщи Gorod48.ru, цитирано от блиц. Възрастната жена починала по пътя от Липецк към Сочи. Тя била тръгнала на почивка със свои роднини, но по пътя 77-годишната пенсионерка починала. Близките продължили по пътя към крайната точка на пътуването си и когато пристигнали в Сочи, извадили смъртен акт на починалата, а тялото й предали за временно съхранение в местна морга.

Те решили, че въпреки станалото, ще си изкарат плануваната почивка, а на връщане ще вземат тялото на бабата, за да я погребат в родния й Липецк. След като семейството си изкарало почивката, прибрало тялото на починалата и поело обратно към дома.

По пътя обаче близките решили да останат за известно време на къмпинг. През нощта неизвестни откраднали портативния багажник на колата, където било тялото на бабата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *