HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Проверяват детска градина заради нахапано дете

Проверка тече в детска градина „Веселушко” в Бургас заради пореден случай на нахапано дете.

Майката на момиченце на година и четири месеца се оплака, че детето й е било нахапано от други деца, докато е било в яслата. След като е забелязала седем рани по гърба на дъщеря си, тя е завела детето при съдебен лекар и той е установил, че то е нахапано от други малки деца. 

Семейството има и по-голямо момиченце, но то няма как да е нахапало бебето, категорична е майката Ваня Риза. Тя не вини нито децата, нито родителите им, а персонала, който се грижи за малките деца и не е забелязал какво се случва, съощава btv.

Според директорката на яслата Гюлхан Мехмедова детето не е нахапано в яслата. Тя лично често минавала през яслените групи, за да види как са децата.

Кметът на Бургас Димитър Николов е разпоредил проверка и е изискал писмени обяснения от персонала на детската градина. В началото на юни тази година имаше подобен случай в детска градина в София. Момиченце на гадина и осем месеца беше нахапано по лицето от други деца, докато е било на ясла. При проверката бе установено, че децата са оставени сами около половин час. Последваха уволнения и оставки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *