HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ! Стартира ПРЕСТИЖНИЯТ конкурс на в. „Струма“ – „Любим учител 2016”

Първият по рода си конкурс „Любим учител”, организиран от най-големия ежедневник в Югозапада вестник „Струма”, стартира за четвърта поредна година. Това е нашият начин за Деня на будителите да изразим уважението си към хората, които са избрали за свой път в живота  да образоват другите.

Конкурсът „Любим учител”, станал традиция в Югозападна България, има за цел да възпитава доверие към българския учител и интелектуалец, който с всеотдаен труд, често недооценен, пали искрата на познанието и дава хоризонт на всеки, който иска по-добро бъдеще за себе си.

Нито една нация не е минала през лабиринтите на времето, ако не са я водили учителите, защото безпросветната тъма е най-лошата участ, която може да сполети един народ.

Конкурсът „Любим учител” за 2016 г.  стартира на 17.10.2016 г. /понеделник/. В него може да участва всеки ученик, родител и читател чрез сайта на вестника struma.bg.

Какъв трябва да бъде преподавателят до вас, за да остане завинаги в сърцето ви? Този въпрос отправяме към вас, скъпи ученици, и чакаме вашите отговори на сайта на вестник „Струма“ – Struma.bg.

Бъдете активни в гласуването, покажете Вашата съпричастност към делото на будителите.

Победителите, събрали най-много гласове, ще бъдат наградени на тържествена церемония.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *