HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Преди 800 години! Немски монах предсказал какво ще се случи до 2280 година на Земята

В своя труд „Оракъм” немският монах Магнус предсказа много епохални събития, които настъпиха след неговата смърт в историята на човечеството, пише Natural Science, цитирана от “Пик”. Сред поразителните му предсказания е предстоящото откриване на Америка, за окето той пише „ще се открие огромен континент далече зад Стълбовете на Херакъл (Гибралтарския проток). Монахът предрича и това, че държавата, създадена по тези земи ще стане най-могъща на света под знака на християнството.

Магнус предсказва и пътя на Германия към установяване на световно господство 700 години след смъртта му през 1210 година.
Това съвпада исторически с Третия райх на Адолф Хитлер и неговата амбиция да стане господар на света през 30-те и 40-те години на 20 век.  

От предсказанията, които все още не сасе сбъднали, е това, че през 2080 година ислямът ще изчезне. „Тогава Земята ще бъде разделена между три големи свръхдържави, а споровете между тях ще се разрешават само с помощта на посланик Божи”, пише монахът.
Магнус посочва още ,че през 2280 година „ангелите ще слязат от небето”, както това е ставало в библейските времена. По това време на планетата ни няма да има бедствия, войни и страдания на рода човешки.

Предсказана е и гибелта на Ню Йорк, най-големият град в Америка. Това ще стане около 2100 година, нещо ,което и учените смятат за много вероятно.
Според изследователи от Принстънския университет и Океанографското дружество на САЩ това ще е в резултат на глобалното затопляне и повишаването на нивото на световния океан.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *