HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Лекарите съобщиха тежка диагноза на Роби Уилямс, съсипан е!

42-годишният Роби Уилямс разкри, че страда от артрит и затова не може да танцува енергично на сцената и да играе футбол.

Той разказа, че има сериозни проблеми с гърба заради заболяването. 

“Танцувам като пиян баща на сватба, но трябва да направя нещо, за да запълня времето си на сцената”, оплака се певецът в интервю.

Съвсем скоро той ще пусне новия си албум “The Heavy Entertainment Show”, а след това тръгва на турне.

Руската олигархия го вдъхнови за последната му нова песен “Party Like a Russian” (“Купонясвай като руснак”), която е първият сингъл от предстоящия албум. В нея Уилямс пее:”Нужен е човек с определена репутация, за да източи богатството на цяла една нация. С дребните си ще си построя космическа станция. (Просто защото можеш, човече)”. 

Действието в клипа се развива в имение, където Роби танцува сред балерини, облечени като чистачки, и демонстрира охолство. 

Пред британската преса той разказа, че това е цензурираната версия на сингъла му. 

“В Русия живеят 147 млн. човека и не искам да ги ядосвам, нямам представа какво чувство за хумор имат. Не се присмивам на никого, трябваше да извадя някои неща от песента, за да я направя малко по-коректна политически”, заяви Уилямс.

Седмица по-късно след масово недоволство в Русия, певецът отрече новия му сингъл да е писан специално, за да иронизира руския президент Владимир Путин. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *