HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

13 тревожни знака за сексуалните ти отношения

Ако забележиш някои от тези 13 постъпки от твоя парньор, трябва сериозно да се замислиш, дали той е за теб.

На него му е все едно за твоя оргазъм

Ако той не се стaрае да ти достави удоволствие и се интересува само от собственaтa си наслада, това не вещае нищо добро.

Той говори непочтително за тялото ти
Не е казано, че трябва да бъде очарован от стриите и целулита ти, но все пак няма право да те унижава. Никой не е съвършен.

Той ти създава комплекси
У всеки човек има известна доза неувереност в самия себе си, но ако той постояно критикува недостатъците ти е добре да се замислиш, дали изобщо има някакво уважение към теб

Toй се подиграва на фантазиите ти

Дразнят го молбите ти
Ако ти го помолиш да направите нещо по-различно, а той е раздразнен от молбата ти или най-малкото е смутен, това не добре.

Принуждава те
Във връзката си трябва да се чувстваш удобно и комфортно да кажеш „не“. Ако той постоянно те принуждава да правиш неща против волята си, това говори за сериозен проблем с егоизма.

Неприятно ти е да го целуваш
Ако се чувстваш неудобно от неговите целувки или прегръдки, най-вероятно, той не е твоят човек, въпреки че е страхотен в леглото.

Трябва да си представиш друг
Ако в името на оргазма, се налага да си представяш друг мъж, нещата са зле.

Той казва, че не си добра в леглото
Да предположим, че ти не знаеш, как да му направиш виртуозна свирка, като бившата му приятелка. Но това не е причина да ти го повтаря постоянно.

Той е против контрацепцията
Ако той откаже да обсъдите методи за контрацепция, така че да се чувстваш сигурна, не може да става и дума да продължиш да се виждаш с този мъж.

Не сте на една вълна
Ако той иска секс 2 пъти в седмицата, а ти веднъж да ден – опитай се наго насърчиш да го правите по-често. Ако е крайно несъгласен на компромиси, нямате бъдеще заедно.

Налага ти се да симулираш
Другата крайност – мания по твоите оргазми. Понякога тя може да придобие толкова плашещи размери, че да ти се налага да симулираш, за да се успокои.

Той е нежен с теб, само по време на секс
Чудесно е когато той ти прошепва нежности и комплименти по време на секс, но е ужасно грозно, ако те са породени само от похот.

Източник: cosmopolitan.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *