HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Полицейска акция в Пиринско, има задържани

На територията на област Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки.  Констатирано е следното:

На 12.10.2016г. около 19:20 часа на ул.”П.Яворов” в Благоевград, от полицейски служители на 02-РУ Благоевград, е спрян за проверка лек автомобил „Рено Туинго”, управляван от Г.Б./42г./ от Благоевград. В хода на проверката, в автомобила са намерени и иззети около 26 000 къса цигари без наличен български бандеролен знак. В хода на работата по случая, в гаражна клетка, находяща се в гр.Благоевград и ползвана от Г.Б. са намерени и иззети около 800 къса цигари без наличен български бандеролен знак. Г.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Благоевград. Работата продължава.

Същият ден около 22:00 часа в района на село Склаве, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от А.И./22г./ от с.Склаве. В хода на проверката са намерени и иззети около 361 къса цигари без наличен български бандеролен знак. А.И. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образевано досъдебно производство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *