HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Наставникът на орлетата Ст. Генов: Липсва ни потенциал да използваме слабите страни на шампиона, но сме мотивирани докрай

Липсва ни потенциал да използваме слабите страни на „Лудогорец“, но сме мотивирани докрай за добро представяне, обобщи настроението в съблекалнята на орлетата старши треньорът Стефан Генов за тазвечершната визита в Благоевград на разградчани. Пиринският наставник отписа от сметките си двама играчи – наказания Тодор Траянов и невъзстановения от контузия отпреди двуседмичната пауза Стилян Николов, предпочитайки да не рискува да загуби универсалния си бранител за гостуването идната седмица срещу „Славия“.

Нека това си остане наша тайна, отклони въпроса за избора на титулярен вратар предводителят на зелено-белите. Георги Аргилашки е на стадион „Христо Ботев“ със статут на преотстъпен от шампионите, Красимир Костов не бе с отбора през антракта заради ангажиментите си с младежките национали, но предвид хроничните грешки на двамата от началото на сезона като че ли вече е дошло времето треньорският щаб най-сетне да обърне поглед към опитния Веселин Ганев и да му даде шанс.

Не си и помисляме да се надиграваме с най-силния и най-качествен състав в България. Трябва да намерим най-рационалния подход да им се противопоставим, открехна завесата за избраната тактика на насищане с играчи на собствената половина от терена и изчакване на възможности за бързи контри Ст. Генов. Пловдивският спец отхвърли като несъстоятелни твърденията, че неговият съгражданин Георги Кабаков е човек на бившия му работодател в Разград Кирил Домусчиев. Познавам добре този съдия и мисля, че е най-подходящото назначение, заключи старшията.

На „Дъбравска“ 1 до вчера нямаше постъпила заявка за организирано посещение на агитка на гостите. За всички зрители цената на билетите 5 лв. остава непроменена. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *