HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сензационно разкритие! Галена призна: Бях пред развод, положението беше нетърпимо!

Галена пак е бременна, но е можело и да не зачене второ дете от мъжа си Галин. Щастливото събитие щяло да им се размине, ако двамата били разтурили брака си – намерение, каквото имала певицата преди време, пише Хот Арена. Допреди няколко години съпругът на пайнерката я ревнувал неимоверно. Положението било буквално нетърпимо и чалга звездата започнала да крои планове за раздяла. 

„Бях склонна да го оставя точно заради ревността му. Нямаше никакво основание да ме подозира”, откровеничи Галена. И допълва, че сега е доволна, задето не се подала на първоначалните си импулси за развод и съумяла да запази семейството си. Сега вече нямало и помен от някогашната ревност на мъжа й и връзката им се радвала на пълна хармония. „Той разбра какъв човек има до себе си и че може да разчита на мен.”

Според изпълнителката на актуалния хит „Мама Ураган” Галин е отличен съпруг и баща. Той дори се грижел за първородния им син Стефан повече от нея. Самата Галена гледа на себе си като на обикновена жена и майка. Вкъщи се занимавала с домакинска работа, ходела по пеньоар, без грим и прическа. Нищо звездно нямало в имиджа й, когато се намирала между стените на дома им.

За да прекарва повече време с любимите си хора, преди време Галена решила да направи драстични промени в програмата си. Това станало, когато синът й Стефан започнал училище. За да му помага да усвоява уроците, фолкдивата отказвала участия в неделя, понеделник и вторник.

„Създала съм му навика първо да учи, а после да играе. Стефчо има страхотна дисциплина. В почивните дни закусва, а след това два часа се занимава с диктовка, задачи и четене. И чак след това идват игрите”, споделяГалена. 

Тя се стреми да е до сина си дори и в забавленията му. Наскоро дори му показала как се играе на „Сляпа баба”. Малкият първоначално се запалил по архаиката, но после заявил, че предпочита да прекарва свободното си време с компютъра.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *