HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЕКСУАЛНА ГАВРА! Изверг от Санданско натика 12-г. девойка в къщата си, викна приятеля си и я изнасилиха

Двама роми от санданското с. Дамяница бяха осъдени на 3 години и половина затвор за изнасилване на 12-годишно момиче. Стойчо Асенов и Калоян Андонов бяха признати за виновни за бруталното сексуално посегателство над малолетното момиче, което било буквално отвлечено от улицата на 20-ти май миналата година. Вечерта детето било тръгнало към дома на леля си, когато на улицата я пресрещнал 30-годишният Стойчо, който я хванал за косата, запушил й с ръка устата да не вика и я натикал в къщата си. Там я вързал на един стол, сложил лепенка на устата и въже върху очите и заключил вратата на стаята. След малко се върнал заедно с 29-годишния Калоян и двамата я изнасилили. Момичето било заплашено, че ако каже на някого, ще я убият, ще отрежат главата на баща й, ще запалят къщата им.

Тя мълчала няколко дни, но получила болки в корема и когато майка и я завела на гинеколог, се разбрало, че е имала полов акт, чак тогава разказала за преживяното. Двамата изнасилвачи са арестувани и обвинени, като делото срещу тях се гледа при закрити врати от състав на Окръжен съд – Благоевград, председателстван от Росица Бункова.

Те получиха еднакви присъди – 3 години и половина лишаване от свобода с тази разлика, че Стойчо Асенов ще изтърпи ефективната си присъда в затвор от открит тип, а Калоян Андонов – в закрит, като на него ще бъде активирана и 3- месечна условна присъда за кражба. Те бяха осъдени да изплатят 4000 лв. на пострадалото момиче за претърпените неимуществени вреди – душевни болки и страдания.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *