HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Фотографът и треньор по канадска борба Мартин Новоселски пред 180 сватбари падна на колене пред любимата с емоционално изпълнение на „Хиляди слънца“

Популярният благоевградски фотограф и треньор по канадска борба Мартин Новоселски се ожени за любимата си Светлана Петрова, която след дипломирането с отличен успех като бакалавър по „Българска филология” в ЮЗУ в момента учи магистратура.

След 6-годишна любов, точно на Бъдни вечер, Марти се престрашил и падайки на колене с пръстен в ръка, предложил брак на Светлана. След като чул заветното „да“, започнали и приготовленията за сватбата.

Така преди броени дни пред погледите на 180 гости двамата влюбени минаха под венчило. В началото булката се опита „да вземе страха“ на избраника си, като ловко го настъпи по време на церемонията, но той пък успя да издърпа почти цялата погача. Това равенство бе разтълкувано от близките, приятелите и роднините като признак за хармоничен и щастлив семеен живот.

Не по-малко развълнувани от младоженците са и техните родители Симона и Димитър Новоселски и Ивайло и Тинка Петрови, които първи вдигнали тост в чест на младото семейство. Към поздравите и наздравиците се присъединиха и двамата шафери Светослав и Спасимира – брат и сестра на младоженеца и булката, и кумовете Борислав и Юлиана Новоселски.

В разгара на сватбеното тържество, съпътствано с песни, танци и много незабравими моменти, младоженецът падна на колене и под бурните аплодисменти на всички присъстващи засвидетелства любовта си към чаровната си избраница с емоционално изпълнение на „Хиляди слънца“ на Орхан Мурад.

Колегите на Марти от фото „Свят” и приятели пък изненадаха младото семейство с духов оркестър от град Сандански, който още повече повиши градуса на настроението. С пожелания за щастлив и дълъг семеен живот и да са все така влюбени сватбата продължи до малките часове на нощта. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *