HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

От последните минути: Ето какво реши съдът за патологичния изнасилвач и убиец на баби в Пловдивско

Патологичният изнасилвач и убиец на баби в Пловдивско Васил Петров остава в ареста. Това реши преди малко Окръжният съд в Пловдив. 29-годишният мъж от село Първенец е обвинен в блудство и убийство на възрастна жена. Убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и се отличава с особена жестокост. Петров е заплашен със затвор от 15 години, от доживотен затвор или от такъв, без право на замяна. Убийството на 84-годишната Диана Андонова от село Първенец беше извършено преди 7 години. Допреди дни зверството не бе разкрито, пише БЛИЦ. 

Преди дни глухонемият мъж влетял среднощ в дома на друга възрастна своя съседка и блудствал с нея. Малко преди да я изнасили и вероятно да я убие, извергът бил стреснат от съсед на старицата, който влетял в къщата, тъй като бабата светнала телевизора и комшията се сетил, че нещо става.

Има опасност Петров да се укрие или да извърши друго престъпление. Арестът може да бъде обжалван пред Апелативен съд Пловдив. Днес на делото се яви бащата на обвиняемия – Атанас. Пред медиите той заяви, че не вярва синът му да е извършил тези страшни неща и да е убил старицата преди 7 години.
За новото престъпление по думите му приятел на сина му казал, че вечерта, когато някой е влезнал при бабата и блудствал с нея, двамата са били заедно и пили алкохол.

„Има нещо объркано. Синът ми не може да е сътворил тези ужасии. Синът”, каза бащата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *