HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Повдигнаха обвинение срещу неизвестен извършител за случая с ранения в Италия ЮЗУ студент гастарбайтер

Районна прокуратура – Дупница се ангажира със случая с ранения в Италия гастарбайтер. Повдигнато е обвинение за средна телесна повреда срещу неизвестен извършител за тежката контузия на 20-г. дупничанин Цветелин Иванов, който падна от 8 м височина по време на работа в Италия.

След публикация във вестник “Струма” Районна прокуратура – Дупница се самосезира и потърси съдействието на италианските власти за разследване на инцидента със студента в ЮЗУ Цветелин Иванов, който през ваканцията бе отишъл да работи в чужбина.

Както “Струма” писа, по време на работа на обект в Италия Цв. Иванов падна от 8 метра височина и счупи на няколко места едната си ръка, получи и травма на два прешлена на гръбначния стълб. Тогава той обвини собственика на фирмата в България, наела го на работа в чужбина, Марчело Иванов от Дупница, че е дал лъжливи показания пред карабинерите и в Спешния център, че е паднал от 1,5 м височина.

Цветелин Иванов разкри, че е бил преместен от мястото, където е паднал, за да се „заметат” следите и да не му се изплати застраховка за трудова злополука.

Момчето все още се възстановява психически от преживяното в чуждата държава. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *