HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дъщерята на бирения бос Ст. Владимиров – Мирослава, преустройва в хотел триетажен имот, купен за 200 000 лв. от автотърговец

Къщи за гости никнат като гъби в курортното градче Сапарева баня. Една от последните придобивки е на дъщерята на собственика на бирена борса в Дупница Стойчо Владимиров – Мирослава.

Преди около две години баща й купи къщата с магазин и имота на строителния предприемач Стефан Попов в Сапарева баня. Според коментарите в града Попов е продал къщата си за 200 000 лв. След сделката с имота Стефан Попов и съпругата му се пренесоха да живеят в Дупница.

Мирослава Владимирова е превърнала триетажната къща в Сапарева баня в къща за гости. Младата дама преди да се захване със свой бизнес помагаше на баща си в ресторанта и в бирената борса, но явно е решила да инвестира в туристически бизнес.

Баща й Стойчо Владимиров е един от популярните дупничани, за кратко той беше общински съветник при управлението на Атанас Янев. Собственикът на автокъща в Червен брег Александър Янев също е горд собственик на хубав имот в Сапарева баня. Той е построил едноетажна кокетна вила в така наречения “Квартал на богатите” над стадиона в курортния град. Още кипят довършителни работи по оформянето на дворното пространство на вилата на Янев, който живее в Италия. Оттам той изпраща автомобили втора ръка, които продава в Дупница. Вилата му се намира точно срещу трите къщи за гости на нотариус Луиза Стоева, която е родом от Овчарци. Те представляват три еднакви по стил сгради, преди две години Стоева спечели европроект за 500 000 лв. и наля парите в къщи за гости, които вече работят.

Земите около стадиона в Сапарева баня са парцелирали на имоти от 300 кв. м до 500 кв. м. Доста влиятелни хора от курортното градче и от Дупница навремето си купиха парцели на цени по 500 лв., по-късно някои ги препродадоха на руснаци по 100 евро на кв. м, други си построиха къщи. В този квартал къща има и собственичката на аптеки и бивш общински съветник в Дупница Мария Попова, шофьорът на  секретаря на БКП в Сапарева баня Йордан Джоргов, техническата секретарка на бившия първи секретар на БКП в общината Веска Шушкова… 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *