Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомврих

Овните ще са стабилни и печеливши през периода, а за Телците етапът ще е много напрегнат, но успешен. Близнаците ще са борбени и активни, което ще осигури сполуката им, а Раците и Лъвовете действат стабилно и успешно. 

Девите да наблегнат на точното планиране.За Везните периодът е успешен, а Скорпионите да се организират качествено. Стрелците да разчитат на логиката, а Козирозите ще действат прагматично. Водолеите са завладени от силни любовни желания, а Рибите да преодолеят мудността си.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Стабилност и печалби Новият седмичен период е характерен с изразителна стабилност за представителите на Овен. В професионалния ви живот предстои раздвижване, което ще укрепи и стабилизира едни от зодията, а за други носи финансови облаги. Ще се осъществи през предстоящите четири седмици. Петък е благоприятен. Уикендът е печеливш, а понеделник ще ви изненада с промени. Следващите делници са успешни. Поддържайте добри взаимоотношения с началниците си.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Утежнен, но благодатен период От гледна точка на делови ангажименти периодът ще е тежък и напрегнат за огромна част от Телците. Някои от родените в знака ще бъдат притиснати от здравословни проблеми, които може да блокират реализацията на част от целите им. Петък ще е много напрегнат и твърде неудобен. Не гарантира сполуката ви. Но всички следващи дни ще преминат в условията на мощна и изразителна активност в интересуващите ви делови и социални сфери.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Борбени и успешни Представителите на Близнаци ще демонстрират активността и бързината, които постоянно присъстват в изявата им, а това вече само по себе си е гарант за удовлетворителни постижения в сферата или сферите на изявата им. Пет дни от седемдневието – петък,събота, неделя, понеделник и вторник ви гарантират пълен успех. Не може да се каже, че следващите два дни ще ви лишат от такъв, но се оказват по?неудобни и безспорно ще затруднят мнозина.

Седмичен хороскоп РАК

Напрежение и неудобства За Раците се очертават временни неудобства, които явно ще предизвикат доста напрежение у повечето от вас . В много случаи става въпрос за неочаквани загуби. Просто внимавайте! Днес се пазете от грешки, а в събота избягвайте противоречията. Неделя е благоприятна и за повечето от знака спокойна. В понеделник научавате важна и интересна новина. Вторник е труден и противоречив. Материален успех предвещава сряда, а в четвъртък сте достатъчно активни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилност и постижения За Лъвовете настъпва период на равновесие и стабилност, характерен със съзидателен труд, реализиране на целите, умножаване на материалните блага и гъвкаво движение напред съобразно ситуацията. Известни залитания към недостижимото са характерни за максималистите от зодията. Петък е благодатен за дела и печалби. Събота е трудна, а неделя ще премине спокойно. Никакви затруднения не се очертават в понеделник. И следващите дни носят успех.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Планирайте деловата си дейност точно Представителите на Дева трябва да си дадат ясна сметка към какво да насочат усилията и вниманието си през седмицата за да достигнат до желаните резултати. Колебанията и съмненията в успеха, може да поставят под въпрос пълнотата на вашата реализация. Това е единственото условие, с което следва да се съобразите още в началото на започващата делова седмица. Всичките дни ще са променливи. Видимо е, че са много напрегнати и провокативни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успех Този седмичен период може да се превърне в твърде успешен, ако се съобразите с няколко важни моменти, които ще ви позволят постигането на набелязаните цели. Допускате грешки поради многопосочно мислене и разсейване. Задължително е да отстраните подобна негативност. Събота е благодатна, а неделя носи хубави новини

Понеделник идва с явен успех, а вторник е труден. Сряда е успешна. Някои пътуват. Четвъртък ще бъде неприятен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Организирайте се за делата си Дребни незначителни ангажименти, разпиляване на времето поради неточна преценка на ситуации и събития, захващане с множество задачи едновременно и неуместно разпиляване на времето. Стегнете се! Петък е неудовлетворителен и труден. Събота е добра за постижения, а в неделя избягвайте конфликтите. Понеделник носи разочарования, а вторник ще предизвика фалшиви надежди. В сряда се пазете от грешки. В четвъртък ? силен шанс за успех.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Облегнете се на логиката Добрата препоръка за преобладаващата част от Стрелците през настоящия период е да проявят по?голяма инициативност. Липсата на такава, комбинирана със заблуди и фалшиви надежди ще ви доведе до силни, а и неочаквани разочарования. Събудете се от съня, в който пребивавате благоговейно. Петък е благодатен, а в събота се мотивирайте се реализацията на целите си. Неделя е хубава и сполучлива. Добрият делник е сряда. Другите дни носят проблеми.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успешно решаване на проблеми Пред Козирозите има проблеми, с разрешаването на които следва да се заемат незабавно. Приложете остротата на своя разум с безпощадна точност за да откриете средствата и способите, чрез които ще достигнете до конкретна яснота не само на сегашните, но и на бъдещите си цели. Петък изисква бързи действия, а събота е твърде плодотворна. Неделя е мрачна. Понеделник идва с новини, а във вторник действате успешно, както и през следващите два дни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Любовни амбиции Най?ярката изразност при Водолеите за новата седмица ще е мощно завладялата ги любовна амбиция. Това обаче не бива да се превръща в пречка за реализацията на деловите задачи и свободната комуникация в обществото. Петък е силно емоционален за мнозина от зодията, а събота ражда проблеми. Неделя идва с новини, а понеделник ще ви изненада неприятно с трудности. Тенденция за печалби във вторник и сряда. За четвъртък – промени

Седмичен хороскоп РИБИ

Необходими са бързи решения Предстоящият седемдневен период ще е успешен за онези от представителие на Риби, които са в състояние да вземат бързи решения и без колебание да ги прилагат на практика. Ще ви е трудно, защото ситуациите през дните няма да са достатъчно изяснени. Петък е благоприятен за реализация. Събота е успешна, а неделя се оказва доста мрачна и неприятна. Понеделник ще ви радва с новини, а вторник издига пречки. Следващите дни са хубави/petel.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *