HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ужас, остарявам, появиха се първите грозни петна! Никога нямаше да повярвам, че нещо толкова просто ще ги заличи за 2 седмици!

След 40-тата си година при много хора се появяват пигментни петна по кожата: с меки ръбове, кафяви на цвят, те развалят облика на нежната кожа и ни напомнят за възрастта, пише zajenata.bg.

Налице е средство, което ефективно премахва тези недостатъци. Бързото премахване на пигментни петна  може да стане само с помощта на най-обикновен лук!

Как да премахнете старческите петна

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

  • 2 супени лъжици  сок от лук
  • 2 супени лъжици  оцет

Приготвянето на избелващото средство  е изключително просто: Смесете сок от лук с оцет и нанесете сместа върху проблемните области. Ако не сте мързеливи и мажете редовно пигментните петна по ръцете, скоро те ще изчезнат безследно!

Едва ли има по- безопасен, евтин и ефективен метод за лечение на кожа с това неприятно явление. Кафявите петна по ръцете  си отиват след около 2 седмици редовно използване на лосиона.

За да премахнете не твърде приятната миризма на луковия сок върху кожата, използвайте лимонови кори: изтрийте ръцете си с тях и лученият аромат няма да ви дразни! Опитайте, а след това се похвалете и на приятелите си!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *