HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пиян нашенец рани полицай в Германия

Изпаднал в амок 31-годишен българин вилня в нощен клуб в Розенхайм, Горна Бавария, и накрая рани полицай, съобщава rosenheim24.de.

В клуба българинът първо започнал внезапно да буйства. Потрошил няколко бутилки и посуда. Собственичката на клуба опитала да го успокои и изведе навън, но мъжът се нахвърлил върху нея и оскубал част от косата й, пише pik.bg. 

Пристигнала полиция, българинът избягал. Няколко патрулки го последвали. Българинът атакувал една от полицейските коли точно в мига, когато униформен служител искал да слезе. С все сила блъснал вратата и затиснал силно крака на 24-годишния полицай, който бил откаран ранен в болница.

Малко по-късно българинът, силно почерпен, бил заловен. Наложило се да му сложат белезници, тъй като продължил да буйства. Бил оставен в ареста. Дрегерът отчел над 2 промила алкохол.

Мъжът, чието име полицията не споменава, ще бъде подведен под отговорност за причиняване на телесна повреда на полицай и за имуществени щети, както и за съпротива на органите на реда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *