HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Това са нещата, които правят всички влюбени двойки

Колко хубаво е, когато съществува човек, когото можете да наречете любим. С него и най-простичките ежедневни неща ви носят радост и придобиват ново значение.
Вижте някои от тях:
1. Къпането заедно
С развитието връзката, повечето двойки започват да си взимат душ заедно. Триете си гърбовете или дори си миете един на друг косата. Колко сладко!
2. Гледате едно и също телевизионно предаване, дори, когато не сте заедно
Може единият от вас да е в командировка, но и двамата гледате едно и също предаване. Случва се дори да си пишете, докато сте пред телевизора, задавайки въпроса “Видя ли това? Не мога да повярвам!”
3. Всеки от вас спи на определена страна от леглото
Още в началото на вашата връзка всеки от вас си е избрал определена страна от леглото и никога не ги разменяте. Може би единият от вас предпочита да спи откъм прозореца, за да чувства нощния хлад, а другият откъм стената – за да се гуши в нея с възглавница. Разбира се, има случаи, когато на сутринта единият партньор се събужда на пода, докато другият е заел цялото легло.
4. Гушкане

Момчета, нека бъдем честни: вие обичате да се гушите толкова, колкото и вашето момиче. И, момичета, вие също трябва да бъдете честни: не можете да го правите цяла нощ.
Когато заспите, докато се гушкате, винаги има момент през нощта, когато един от вас ще се обърне на другата страна, или ще измъкне ръката си, защото е изтръпнала. Но дори тогава, винаги оставате допрени един до друг – независимо дали с крак, дупе или ръка.
5. Избирате заедно къде и какво да хапнете
Когато вашето момче ви попита къде и какво ви се яде, трябва да престанете да казвате “все тая” или “и двете места стават”. Мъжът винаги знае, че лъжете. В 70 % от случаите той вече знае какво ще изберетеи, но иска да ви даде възможност вие да си изкажете мнението и да вземете крайното решение. И когато той каже, че ще отидете на определено място, той го прави само, за да види реакцията ви.
Ако ви обича, лесно би избрал заведение или ресторант, който бихте харесали.
6. Смеете се заедно
Да накарате вашия любим да се засмее е нещо много важно. Ако разбирате чувството му за хумор, няма нищо по-лесно от това да го разведрите в лош за него ден. Какво по-сладко от това? Няма значение през какво преминава вашият партньор, той знае, че докато вие сте там и го карате да се усмихва, всичко ще се оправи.
7. Преобличате се в присъствието на партньора си
Независимо дали живеете заедно или не, винаги достигате до етап, в който вече не се срамувате да се преобличате в присъствието на своя любим. Момчето ще помогне с ципа на роклята на момичето, момичето ще съчетае ризата с панталоните му и т. н. Винаги можете да поискате съвет, дали изглеждате добре или кои обувки да изберете.
8. Момчетата ви разбират в “онези дни”
Месечният цикъл. Този период е физически и емоционално болезнен за жените, както понякога и за мъжете. Но ако вашият партньор наистина ви обича, няма да обръща толкова внимание на постоянната смяна на настроението, нервните изблици, сълзите и случайните обиди по негов адрес… Той знае, че през тези няколко дни от месеца вие просто не сте себе си. И винаги са толкова мили и ви питат дали се нуждаете от нещо: “Миличко, искаш ли шоколад? Имаш ли достатъчно тампони? Зле ли ти е много?”
9. Продължавате от време на време да излизате на “среща”

Срещите са нещо страхотно. Обличате си най-новите дрехи, правите си прическа, мъжът ви се избръсва иоблича онова секси кожено яке, което пази за специални поводи. И да се почувствате отново като в началото на своята връзка – млади и лудо влюбени.
10. Да поговорите преди сън
Изморени сте и си лягате бързо, но винаги намирате време да попитате любимия си как е минал денят му или да му разкажете някоя забавна случка от офиса. След това заспивате прегърнати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *