HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сашка Васева на 50! Дупнишката Мадона се кротна

Фолкпевицата Сашка Васева отпразнува скромно и без много фанфари половинвековния си юбилей.

Дупнишката Мадона традиционно през последните години избягва шумните партита за личния си празник и предпочита да се забавлява в компанията на мъжа си Христо и двете им деца – баткото Христо-Никола и малката Христина-Михаела. И тази година тя не изневери на новия си стил и предпочете скромна вечер с най-близките си хора, вместо да “взривява” някое нощно заведение.

“Семейството е най-важното за мен. Предпочитам да съм с тях, отколкото да ходя по дискотеките. Там е място за забавления и работа, а личният празник си е само за днес. Най-големият подарък за мен е да сме заедно”, коментира пред “България Днес” легендарната изпълнителка. И допълни: “Пустата моя известност не ми позволява да живея бурно, а и аз не го търся. Предпочитам кротките събирания”.

Самата изпълнителка призна, че не се чувства остаряла и за нея годините нямат значение, като най-важното е, че е помъдряла с още една година.

Сашка с новото си коте

Само преди около 5 години поведението на Сашка беше коренно различно. Васева буквално живееше на макс и преди един от своите рождени дни наектрелизира обстановката. “Имам намерение да изкарам на крак цялата нощ и да направя всичко възможно купонът да не секва до най-ранни зори, пише България днес. Ще сътворя чудеса, за които хората ще говорят месеци наред. Нека целият свят да разбере, че празнувам рождения си ден”, изригна тогава Сашка типично в свой стил. В наши дни обаче ситуацията около нея е коренно различна и тя предпочита отшелническия начин на живот, както и да стои далеч от всякакви светски събития.

На 50-ата си годишнина Сашка предпочете цял ден да остане с изключен телефон, за да може да се наслади на личното си спокойствие. “Ей сега ставам, празникът тепърва започва за мен”, призна в 15,30 ч. хитовата изпълнителка. Поздравите от близки и приятели тя започна да получава едва вечерта.

Смее се на “ВИП брадър”

“Участниците във “ВИП брадър” ме забавляват с постоянните си скандали. Гледам ги, защото сезонът е много интересен, но някои участници са странни с поведението си”, заяви легендарната фолкпевица.

Тя призна, че не съжалява, че не влязла в къщата, и не мисли, че е изпуснала нещо кой знае какво. От началото на преговорите тя била наясно със себе си, че няма да изостави децата си дори за един ден.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *