Путин: Официалните служби на САЩ шпионират и подслушват всички

От нашите американски приятели може да се очаква всичко, което им е угодно”. Това заяви  президентът на Русия Владимир Путин. Той коментира заявлението на заместник-президентът на Съединените американски щати Джо Байдън, че страната му ще предприеме ответни действия срещу потенциалните хакерски атаки от руска страна с цел манипулиране на изборите за американски президент, съобщиха Агенция “Фокус” и РИА Новости.

„Нима не знаем, че официалните служби на САЩ шпионират и подслушват всички? Това е вече добре известно на всички отдавна, това не е никаква тайна и доказателства има достатъчно, за него се харчат милиарди долари – ЦРУ работи, АНС (Агенция за национална сигурност на САЩ – бел.ред.) работи, други служби“, заяви руският държавен глава пред журналисти.

По думите на Путин американската страна следи не само своите противници, но и най-близките си съюзници. „Така че какво е новото тук? Нищо. Единствената новост е, че за първи път на високо ниво САЩ признават: първо – че се занимават с това, и второ – в известна степен заплашват, което, разбира се, не отговаря на нормите за международни съобщения“, добави президентът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *