HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Натопиха го! Надзиратели хванаха в издънка бившия кмет К. Катин

Надзиратели в затворническото общежитието в Самораново, община Дупница, хванаха в нарушение на правилника бившия кмет на Кочериново Костадин Катини и го наказаха.

Както вестик “Струма” писа, преди около година К. Катин беше назначен да охранява почивната станция на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” на Паничище. Въпреки че лишените от свобода нямат право да ползват телефони, екскметът се снабдил с таблет и сърфирал на воля в нета, докато пазел почивната станция. Някой обаче го издал на ръководството на затвора и при извършена проверка е установено, че К. Катин настина разполага  с таблет. Той веднага е върнат в затворническото общежитие в с. Самораново, където ще охранява един от порталите.

Откакто е зад решетките, К. Катин  е занемарил и прическата си. Цветовата гама на боите, които избираше бившият кмет за косата си, беше от карамелен до перхидролено рус. Той се явяваше на съдебните заседания, преди да го осъдят, с прическа, тип “таралеж”, но сега от суетата му няма и следа, коментират затворници, излезли на свобода.

В момента тече друго дело срещу К. Катин – за неправомерно изразходвани пари за проект на депото за отпадъци край Кочериново, което трябваше да събере боклуците на няколко съседни общини, но се провали безславно.

Както вестник “Струма” писа, Костадин Катин излежава четиригодишна присъда заради издадено разрешение за изсичане на 40 тополи в Кочериново. Той накарал служители в общината да филшифицират документи, с които да удостоверят, че тополите подлежат на изсичане.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *