HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 17-23 октомври 2016

Тази седмица ще бъде много по-романтична и положителна по отношение на любовта. Това ще се дължи на благоприятното влияние и движение на Венера. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме новата звездна прогноза.

Овен

За необвързаните представители на зодията е добре да останат отворени към нови и интересни възможности. Има вероятност да срещнете интересна личност на някакво пътуване или срещата ви да се случи на неочаквано за вас място. Той или тя може и да са от друга националност.

Друга възможност е да започнете неангажираща сексуална връзка с човек, който ще привлече вниманието ви и със своите интереси. Ако сте обвързани планирайте романтично пътуване с любимия човек.

Телец

Добра новина за обвързаните представители на зодията. Вашата половинка ще подобри финансовото си състояние. Това ще бъде и повод да празнувате. Друга възможност е двамата да направите обща инвестиция, за която няма да съжалявате. Звездите ви канят да обърнете повече внимание на романтиката.

Близнаци

Хармония в любовта за Близнаците. Във вторник Венера ще се придвижи във вашия сектор на партньорство, където ще остане до 11 ноември. През това време ще се радвате взаимно на специално отношение с половинката ви.

Всъщност може да се влюбите отново един в друг. Ако се намирате в неангажираща връзка, взаимоотношенията ви може да се превърнат в нещо по-голямо. Някои от обвързаните представители на зодията е възможно да предприемат следваща стъпка като годеж или семейно съжителство.

Рак

Бурна любовна седмица предстои за родените под знака на зодия Рак. Обвързаните представители на зодията ще могат да избират между това да се насладят на страстта или да създадат конфликти помежду си.

Марс и Плутон ще се сблъскат във вашия сектор на партньорство в сряда. В резултат на това е възможно да се насладите на страстта или от нещо незначително да направите голям конфликт.

Лъв

След вторник може да се радвате на повече романтика. Венера ще се премести във вашия сектор на любовта и ще се задържи там до 11 ноември. Ако сте необвързани, това ще ви помогне да срещнете някоя нова интересна личност. Бъдете отворени за нови преживявания, ще бъдете приятно изненадани.

Дева

В ситуация на спор с любимия човек може да видите неговата не толкова добра страна. Конфликтът между вас може да бъде взривоопасен. Ето защо през тази седмица не обсъждайте важни въпроси. Марс и Плутон ще повлияят положително на сексуалното ви желание. Възползвайте се.

Везни

Венера ще помогне комуникацията между вас и любимия човек да се подобри. Възможно е да обсъдите вашата връзка или общите ви финанси. Разговорите ще бъдат спокойни и хармонични. Въпреки това се опитайте да дадете повече лично пространство на партньора си. Тази малка промяна ще се отрази благоприятно на връзката ви.

Скорпион

Силата на думите ви може да бъде смущаваща и те да имат отрицателен ефект върху любовта. Внимавайте с тона, с който разговаряте. В събота Слънцето ще навлезе във вашия знак. Това ще помогне да върнете отново хармонията във връзката.

Стрелец

Във вторник Венера ще навлезе във вашия знак и така ще се задържи до средата на ноември. Това ще донесе много положителни емоции на вас и половинката ви. В резултат на това ще можете да се възползвате повече от вашия магнетизъм, красота и добро настроение. Ако сте необвързани, не пропускайте този период. Ще имате възможност да осъществите ново и интересно партньорство.

Козирог

Вашият сексуален магнетизъм ще бъде неоспорим тази седмица. Марс, планетата на либидото, в момента е във вашия знак и ще повиши желанието ви за секс, а също така и привлекателността ви. В резултат на това ще се радвате на интензивна сексуална енергия. Ако сте обвързани със сигурност ще направите впечатление на любимия човек.

Водолей

Венера, планетата на любовта, ще се премести във вашия сектор на приятелството и ще се задържи там до средата на ноември. В резултат на това романтичният ви потенциал ще бъде много по-голям и ако нямате половинка до себе си, това може да се промени.
Ето защо не отказвайте покани за партита и интересни социални събития. Обвързаните представители на зодията могат да се отдадат на повече романтика.

Риби

Половинката ви може да окаже влияние и то положително върху вашата кариера. Друга възможност е, че може да бъдете привлечени от някой във вашето обкръжение, който е със силни позиции. Този човек може да има интерес към вас. Затова не пропускайте знаците, които ще ви даде. Вие също бъдете по-активни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *