ЗВЕРСТВО! Бизнесмен поръча убийството на бившата си снаха

Руснак плати на двама килъри да погубят бременната му бивша снаха и нейния син, разкри разследването на жестокото убийство. 36-годишната красавица била бременна в петия месец при фаталното нападение.Зверството е станало на 6 октомври в Новосибирск. Тя била нападната от човек с медицинска маска, който й нанесъл множество прободни рани с нож. Жената издъхнала в кански мъки, а лекарите изобщо не могли да й помогнат. Наталия била открита цялата в кръв в парка близо до дома си. Веднага била закарана в болница, но издъхнала по време на транспортирането с Бърза помощ.

Жителите на най-големия сибирски град повече от 10 дни недоумяваха какъв е този изверг, който може да убие бременна майка. Чак днес полицията оповести, че главният заподозрян е бившият свекър на Наталия Кононович – бизнесменът Константин Кононович, собственик на строителна фирма, съобщава Life.
 
В дома му са открити веществени доказателства, които го уличават в престъпното деяние. Разследващите се натъкнали на самолетен билет, с който трябвало да отпътува единият от убийците. Самите изпълнители на пъкленото дело били задържани и направили признания. Те дълго време са дебнали около дома, преди да извършат нападението. За това свидетелстват следите от обувките им и загасените фасове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *