HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Хирург, съветник от ГЕРБ, катастрофира тежко, в реанимация е

Общинският съветник от ГЕРБ в Бобов дол, хирургът д-р Борис Дашков, на 35 г., катастрофира тежко и е настанен в реанимацията на частната болница в Дупница, в която работи.

Д-р Дашков се връщал от работа в хирургията с личния си автомобил “Роувър”, пътувал за Бобов дол по пътя през Дяково. При село Мламолово се ударил в пътуващото в противоположната посока БМВ, управлявано от 34-годишния Калин Кирилов от с. Червен брег. Изясняват се причините за пътния инцидент.

От удара и двата автомобила са с огънати ламарини. Д-р Дашков е с политравма, пукнати ребра, счупена кост на петата и счупена ключица на едната ръка. За него се грижат колегите му от хирургията в частната болница. Шофьорът на БМВ-то Калин Кирилов се отървал само с драскотини. Доскоро, малко преди инцидента, той е бил със счупен крак и се е придвижвал с патерици.

И двамата шофьори са тествани за алкохол, пробите са били отрицателни.

Преди няколко месеца името на д-р Дашков беше замесено в история с дрога. Както “Струма” писа, в роувъра на хирурга депнишки криминалисти откриха марихуана. Той беше задържан за няколко часа и пуснат на свобода. Обяснението бе, че личният му автомобил е управляван от негов познат по време на проверката, а не от доктора.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *