HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СИГНАЛ ДО STRUMA.BG! Общински съветник слезе от БМВ-то си, но отказа полицаите да го проверят с дрегер за алкохол

Наблюдателни санданчани сигнализираха в редакцията на вестник “Струма”, че в съботната сутрин около 6.30 ч. пред  паркинга на община Сандански в посока изхода на града е спрян за проверка от органите на реда бял джип БМВ Х5. За изненада на случайните очевидци от белия джип във видимо според тях нетрезво състояние излязъл общинският съветник в местния парламент от РЗС Илия Гергиев.

Пред погледите на няколко санданчани, намиращи се в района на спирката на РПК в курортния град, общинският съветник отказал категорично на полицаите да даде алкохолна проба с дрегер, отказал и  да предостави документите си за управление на МПС.

На мястото пристигнал минути по-късно втори патрул, който съставил акт на нарушителя Илия Георгиев за отказ да бъде тестван за алкохол. Това означава, че ако се стигне до обжалване на акта и съдът сметне Георгиев за виновен, той  ще бъде глобен 2000 лв. и за 2 г. ще бъде лишен от свидетелство за управление.

Потърсихме за коментар по телефона общинския съветник Илия Георгиев, който отговори лаконично: “Не желая да коментирам въпросния случай”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *