HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Драма с хепиенд! Майка се пребори за отвлеченото си в Унгария дете

Деница Димитрова, майката на малката Ема, която беше отвлечена от баща си в Унгария, вече е щастлива, защото дъщеричката й е с нея, жива и здрава, предава bTV. Бащата, който е отвлякъл Ема, е изкарал паспорт, за да я изведе от страната.

“Случаите като моя са много, което е жалко. Имах късмета да имам компетентни хора до мен, чрез които успях да си върна Ема, чрез много дела. Разчитахме на тази негова проява, която беше чисто насилие от страна на бащата. Когато отидох в Унгария, за да взема дъщеря си, се случиха много неща. Благодаря на всички, които ми помогнаха”, разказва майката Деница. Тя допълни, че всичко, което е преживяла, е било като екшън филм:

“Когато бе съобщено на бащата, че е взета такава мярка и му отнемат Ема, той не пожела да се подчини на съда в Унгария, укриваше детето, издирвахме го с Интерпол и с полиция, беше страшно”, споделя още тя.

“Отидох в дома на родителите на мъжа ми и там я открих, тя си играеше, затича се и ме прегърна. Ще помня до края на живота си всички тези изживявания. Тя е гледана с любов, но това не оправдава това, което се случи, за едно дете е шок да го изтръгнеш от средата му”, казва Деница.

И добави, че трудно може да се каже, че живее добре в момента след цялата тази екшън епопея. Върнах си надеждата в правовите институции и още веднъж благодаря.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *