HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Загиналият в адската касапница на Е-79 е футболната легенда, а децата са…

Ангел Радков – Чико от врачанското село Дърманци е загиналият шофьор на колата ковчег, която се размаза в ТИР на главен път Е-79 край Ребърково вчера. Освен него в адския сблъсък почина 3-годишно дете, а други две  – на 6 и 7 годинки, се борят за живота си в “Пирогов”. По неофициална информация и трите дечица са внучета на 63-годишният Радков. Запознати твърдят, че децата са на двете дъщери, които са от жена му, с която нямат сключен граждански брак, съобщава BulNews.bg. 

През 80-те години Чико няколко сезона е играл за “Скала” /Зверино/. През 2013 г. той е част от отбелязването на 85-годишнината на клуба и е награден със статуетка и грамота за приноса си към футбола в село Зверино. До преди 2 години Чико се е състезавал активно за отбора на „Околчица“ /Моравица/.

Припомняме, че лекият автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация, шофиран от Радков, е влязъл с висока скорост в Турския завой и се е размазал в пътуващ към София плевенски ТИР. Гледката бе толкова ужасяваща, че хората, които помагаха се държаха за главите от трагедията, която е пред очите им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *