HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Изтупани в елегантни костюми, кметът М. Чимев и лидерът на ОДБ К. Костадинов изгледаха премиерата на „Тигър“ и „Машинописци“

Кметът на Дупница Методи Чимев и председателят на ОДБ Костадин Костадинов седнаха един до друг на премиерата „Тигър“ и „Машинописци“, изтупани в костюми.

Ценителите на Мелпомена в община Дупница останаха възхитени от прекрасната игра на талантливите актьори от ДТ „Невена Коканова“ – Виктория Янева в ролята на жената, завършила университет, съпругата на заместник-директор на текстилна фабрика – Глория, и Иван Иванов, в ролята на пощенския раздавач Бенджамин, в пиесата „Тигър“, както и актьорите Ивайло Захариев в ролята на Пол Кинингънт и Мария Миради в ролята на Силвия Пейтън в постановката „Машинописци“.

Преди премиерата четиримата актьори заедно с режисьора Валентин Балабанов се снимаха на сцената. Точно в 18.50 часа влезе в театралния салон кметът на община Дупница инж. Методи Чимев, който бе заложил на елегантен костюм, и чаровната му съпруга, а до него, облечен спортно-елегантно, седна председателят на ОДБ – Дупница Костадин Костадинов. Той беше дошъл с малката си дъщеричка Теа, която е художничка. Двамата проследиха с голямо внимание театралните постановки и си тръгнаха, силно развълнувани от перфектната игра на актьорите.

На премиерата присъства целият колектив на театъра в Дупница, в това число и директорът Славчо Пеев. Да уважи събитието беше дошъл известният режисьор и актьор, играл дълги години в ДТ „Никола Вапцаров“ – Благоевград, Тодор Мадолев. Красива кошница с цветя от името на кмета инж. Методи Чимев поднесоха на актьорите след края на спектакъла, а двете чаровни дами – дългогодишната културтрегерка на общината Наташа Демиревска и актрисата Петя Хаздай, им подариха разкошни букети от рози.

След премиерата целият колектив на театъра отпразнува премиерата в местен клуб.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *