HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Клиент седна да изпие една ракия, Попо го издебна и заби нож в гърба му

70-годишният рецидивист Иван Жудев-Попо ще лежи близо 6 години зад решетките заради опит за убийство на двама души в дупнишкото село Яхиново. Окръжният съдия в Кюстендил Мирослав Начев постанови присъдата след обстойна преценка на доказателствата по образуваното срещу Иван Жудев дело за опит за умишлено убийство на 31-годишния Ангел Григоров в кафе-аперитива в село Яхиново и причиняване на средна телесна повреда на 22-годишния Драгомир Недков.

Случаят е от началото на месец февруари миналата година, когато Попо забива нож в гърба на Ангел, а след това напада и неговия приятел. Само чудо и бързата реакция на лекарите е спасила от смърт двамата младежи.

Според свидетели в този ден лежалият в затвора бивш миньор седнал на чаша ракия още от сутринта в кафенето. По-късно влезли Драгомир и Ангел и си поръчали кафе, сядайки с гръб към Попо. Внезапно Жудев станал, извадил кухненски нож и нападнал в гръб Ангел. Драгомир като видял, че приятелят му е намушкан, се опитал да се скрие зад бара, но в този момент развилнелият се бивш миньор Иван Жудев го нападнал. За да се предпази от острието, младежът сложил лявата си ръка пред лицето и ножът прерязал сухожилието на китката на едната му ръка. В крайна сметка барманката успяла да озапти пияния клиент и го изхвърлила навън.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *