HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

След грозни сцени! Санданчанка се нахвърли върху учителката на племенницата си

Районна прокуратура изправя на подсъдимата скамейка санданчанката А. Петрова, заради инцидент с учителката на племенницата й. Историята е от 21.12.2015 г. около 8 ч. сутринта, когато 35-годишната А. Петрова заедно с майка си дошла в ІV основно училище „Св.св. Козма и Дамян“ в гр. Сандански, за да се разправят с преподавателката по английски език Гинка Б. Поводът за това били оплакванията на 12-годишната й племенница, че учителката по време на час я шамаросала, след като ученичката псувала.

На входа на учебното заведение двете жени били спрени от охранител, на когото обяснили, че искат да разговарят с директора, който обаче все още не бил дошъл, тогава те поискали да се видят с учителката и тя се съгласила.

Когато видели учителката обаче, двете жени започнали да крещят срещу нея. По-възрастната дори се опитала да удари учителката с чантата си. Охранителят, който присъствал, се намесил и предотвратил насилие. Тогава учителката помолила да повикат полиция.

Лелята на ученичката започнала да сипе закани за саморазправа: „Като те срещна на улицата, ще те пребия“. Свидетели на екшъна се опитали да успокоят двете жени, но без успех. Пристигналият на място автопатрул от РУП – Сандански извел двете афектирани жени, снети са обяснения от всички присъствали лица и са съставени предупредителни протоколи.

Съдебният процес срещу лелята, демонстрирала агресивно поведение в училище, е насрочен за месец ноември. За този вид престъпление законът предвижда наказание до пет години лишаване от свобода.

Ученичката, заради която станал екшънът в ІV ОУ „Св.св. Козма и Дамян“, е преместена в Първо ОУ в Сандански.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *