HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съпругата му починала, а 2 г. по?късно, полицията видя снимки от сватбата и забеляза нещо важно!

Това е история за любовта, загубата и невероятната съдба. Само няколко дни преди сватбата на Дейв и Ерика Ласей, на Ерика й била диагностицирана рядка и агресивна форма на лимфом. Починала през 2010 г., на 30?годишна възраст.

Дейв останал съкрушен вдовец, а най?скъпия му спомен били снимките от фотоапарата на Ерика. През 2012 г. крадци ограбили къщата му в Санта Ана (Калифорния).

Ценни предмети били откраднати, но най?много го заболяло от изчезването на фотоапарата на Ерика. “Просто не ми се струваше справедливо. След всичко, което преживяхме заедно, когато останах без фотоапарат се чувствах все едно някой ме е ударил в стомаха”? заяви Дейв за Си Ен Ен, цитирано от Петел.

Изчезнали повече от 300 безценни снимки от техния съвместен живот. Във фотоапарата имало и снимки от погребението, Дейв знаел, че никога повече няма да види снимките… След една година следователите намерили 20 сметки на предмети, които са продадени в местна заложна къща, една от които била за фотоапарата.

След като полицията посети заложната къща, фотоапаратът бил намерен. Колкото повече гледали снимките, толкова по?ясно ставало за полицаите, че този фотоапарат вероятно има специално значение. Но полицията нямала никакви имена, с чиято помощ да върне фотоапарата при собственика. За щастие, познали определена кафява стена и известно дърво на някои от снимките. Когато отишли в тази част на града, познали Дейвид. Междувременно той се бил отказал от издирването на фотоапарата и първо си помислил, че става дума за шега. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *