HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИЗВЪНРЕДНО! Жана Бергендорф проговори за наркотиците в ефир

Чувствам се перфектно във “ВИП Брадър”. Това е едно много по-добро място, отколкото да вляза в един рехабилитационен център. Това сензационно признание направи Жана Бергендорф пред Нова телевизия. 

“Кой артист не е имал проблеми с това нещо. Проявих слабост и си причиних нещо злокобно на себе си. Това повлия и на моя син. Естествено не съм взимала никакви субстанции пред моя син”, обяви тя. 

“В слабостта си към един мъж, който много обичам, допуснах да взимам наркотици. Става въпрос за Лео. Докато го нямаше, аз си помислих, че мога да го заместя с тези забранени субстанции”. откровено коментира изпълнителката.

“Сега се чувствам много по-добре, искам да се върне старата Жана Бергендорф. Това е затворена страница за мен. Прецених, че е по-добре да вляза тук, отколкото в рехабилитационен център. Аз никога не съм била наркозависима, а любовнозависима”, допълни Бергендорф, цитирана от пик.

Певицата коментира и изказването ?, че е била изоставено дете. “Не съм била изоставено дете. Просто бях по-буйна и майка ми не успя да ме разбере, а вкъщи има насилие и затова отидох в пансиони. Но съм благодарна на моята майка, която отгледа мен и сестра ми”, сподели певицата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *