HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Божо Кравата проговори! Бях се поизлегнал в едно сепаре, когато нахлу Митьо Очите и кресна:”Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви направя!”

Божо Кравата проговори за стрелбата с Митьо Очите. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите. “Много странно. Аз не мога да ги възприема нещата. Аз не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. Опитвам се да успокоявам близки.”, каза той в ефира на bTV. За въпросния ден на стрелбата той каза: “Почна някъде около обяд. Почнаха обаждания от Терзийски, че е търсен контакт с него. Господ Широков, който искаше да направим среща, за да се изяснят неща с датски оператор.”, каза той.

Относно вечерта, той каза: Бях се поизлегнал на въпросното сепаре, в дъното на ресторанта. Не знам дали са имали резервация и на кое име са я направили. Аз мислех, че ще говоря с Широков, а не с Желязков. Той започна да крещи с влизането „Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви направя”. Той ме удари. След това което си спомням, че човекът, който беше с него имаше пистолет и го насочи към мен. После се чуха изстрели”, разказа той.

Това беше престрелка. Въоръжено нападение, организирано от г-н Желязков. Явно са очаквали, че аз ще стоя на земята, докато той ме пребие”, посочи той
По думите му за всичко са виновни Родослав Попов, всички подопечни на Силвия Андонова. Не знам дали има някакъв чадър, каза още той. 

На мен не са ми искали пари. Единственото за което имах нещастието да се сблъскам с него са туроператорите. Няма паркоместа, няма наркоместа, няма охранителни фирми. Как ги виждате, аз ги разбирам после. Аз съм искал да взимам рекет. от кого, от Митьо Очите ли? Това и малките деца няма да го повярват, каза още той.

Що се отнася за взривената кола на приятелката му, той каза, че не знае кой е виновен и че трябнва да се пита полицията.
“Не съм си виждал детето”, каза той и уточни, че вярва в своята невинност и своята правота. “Искам да поема отговорност към семейството ми. Опитах се от дистанция не ми се получи, даже напротив”, каза той, цитиран от блиц.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *